Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nakupte ešte za 20
a dopravu máte ZADARMO.
MENU

Ako hravo rozsvietiť detskú izbu?

Osvetlenie detskej izby

Odpoveď:

Radi by ste dobre osvetlili izbičku vašej ratolesti, aby zároveň urobilo osvetlenie radosť? Môžete vybrať osvetlenie s rôznymi detskými motívmi a plníte tak oboje.

Pokiaľ máte štýlovo osvetlenú obývaciu izbu, kuchyňu alebo spáľňu, všetko vám dizajnovo k sebe ladí a nepodcenili ste hlavné osvetlenie ani lampy, v detskej izbe môžete popustiť uzdu vašej fantázii a vybrať také detské osvetlenie, aby robilo najmä radosť vašej ratolesti.
 

Obľúbené Ľadové kráľovstvo

Nejednému dievčatku určite učarovala veľmi obľúbená rozprávka Ľadové kráľovstvo. Pretože toto všetko my vieme, naša ponuka detských svietidiel obsahuje práve tie s motívmi a postavičkami z tejto obľúbenej rozprávky. Pokiaľ je práve váš potomok milovníkom Ľadového kráľovstva, môžete v tomto štýle vybaviť celú detskú izbu. Hlavné osvetlenie samozrejme nesmie chýbať. Jeho funkciu vám teda môže plniť luster FROZEN, kde je zobrazených postáv z kresleného filmu hneď niekoľko. Na stôl samozrejme patrí čo iného než lampička. A pre malých objaviteľov je tu tiež LED detská baterka alebo projektor.

DISNEY CARS alebo PLANES pre obľúbencov autíčok a lietadielok

Naopak pre chlapcov je pripravená celá séria svietidiel s motívmi z kreslenej série DISNEY CARS alebo PLANES. Väčšina chlapcov má rado autá a lietadlá, a tak im svietidlo s týmito motívmi určite urobí radosť aj v prípade, že nie sú priamo nadšencami týchto rozprávok. Opäť je tu pripravených niekoľko typov svietidiel, s ktorými sa váš chlapec bude v izbe cítiť ako na filmovom plátne.
                  

Niečo pre vašich malých superhrdinov

Našlo sa vaše dieťa v komiksových postavičkách rôznych superhrdinov ako je IRONMAN, HULK, SPIDERMAN alebo v inom? Aj im môžete urobiť radosť. Akonáhle sa vaša ratolesť v niektorom z nich nájde, bude rada za akýkoľvek kus alebo vec s jeho motívmi. Pokiaľ tedy zaobstaráte práve svietidlá s týmito motívmi, bude určite vyskakovať od radosti. Nebude musieť čakať až do večera, ako je to napríklad s pyžamkom s jeho motívom, až si ho bude môcť obliecť. Bude ho mať na očiach celý deň. A môže pri ňom pri niektorej z detských lampičiek tiež zaspávať.
                  

Univerzálne svietidlá s detskými motívmi

Pokiaľ vaše dievčatko alebo chlapca momentálne žiadna postava nezaujala, urobí im určite radosť aj svietidlo s niektorou univerzálnou postavičkou alebo rôzne farebné svietidlá. Dievčatká určite zaujme svietidlo s princeznami alebo bez motívu rôzne ružové svietidlá, pre chlapcov sú tu rôzne svietidlá modré. Ani jeden z nich nepohrdne určite motivmi sovičiek alebo iných zvieratiek, ktoré majú radi snáď všetci.
    
 
Vymenované motívy ale nie sú jediné, ktoré môžete do detskej izby zaobstarať. Stačí si prejsť našu ponuku detských svietidiel a môžete si byť istí, že tu každý z vás nájde niečo, čo sa bude vášmu zlatíčku so stopercentnou istotou ľúbiť.  

Zľavy, novinky, inšpirácie

Prihláste sa k odberu newsletteru a nič vám neutečie.

Spýtajte sa na čokoľvek

Pavla

Poradím s výberom aj technickými zádrhelmi.

02 33 456 870(Po-Pia, 7-18:00 hod.)

Spýtajte sa
 
   
  
 
 

Súvisiace produkty

Ďaľšie otázky z kategórie

Bezpečnostné zóny v kúpeľni Kúpeľňové svietidlá
Aký LED pásik do kuchyne Kuchynské osvetlenie
Čo je to svetelný tok a intenzita osvetlenia? Svetelné zdroje
Aký vybrať kuchynský luster? Kuchynské osvetlenie

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Info o spracovaní osobných údajov. i