Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nakupte ešte za 20
a dopravu máte ZADARMO.
MENU

Philips a jeho sesterské spoločnosti

O značkách

Máte radi výrobcu Philips a máte s ním dobré skúsenosti? Výrobca Philips má tiež menšie podznačky, ktoré pod tohto výrobcu tiež patria!

Rozhodli ste sa, že si zadovážite svietidlo a najviac v kvalite veríte výrobcovi Philips? Prečo aj nie. Táto firma je na trhu už mnoho rokov a jej kvalita je skutočne prvotriedna. Založenie firmy sa datuje až do roku 1891. Založil ju muž menom Gerard Philips spoločne so svojim otcom. Jedná sa o holandskú firmu, ktárá bola založená v meste Eidhoven. Firma Philips sa špecializuje na veľké množstvo odvetví a jedným z nich je aj osvetlenie, ktoré u nás môžete vo veľkom počte nájsť. Nie ale len jeden typ, od firmy Philips si môžete zadovážiť snáď všemožné osvetlenie, ktoré domov aj von potrebujete. Ponuka od spoločnosti Philips tiež poskytuje mnohé osvetlenie pre vašu inteligentnú domácnosť.
null 

Philips a sesterské spoločnosti

Keďže máte určite radi svietidlá a iné výrobky značky Philips, nemalo by vám uniknúť, že aj keď názov výrobcu nie je priamo Philips, môže pod túto značku spadať. To znamená, že súčasťou firmy Philips je aj niekoľko takzvaných podznačiek alebo menších firiem. Kvalita ale stále zostáva na rovnakej úrovni.
null 

Lirio by Philips

Spoločnosti Lirio by Philips je práve jednou z týchto firiem, ktoré spadajú pod značku Philips. Táto značka ponúka svietidlá belgického dizajnu a to nielen u nás, ale v celosvetovom merítku. Hlavným sortimentom tejto pod firmy sú dekoratívne svietidlá. Sú vyrobené z kvalitných materiálov a majú nadčasové tvary. Veľmi často sa s touto značkou stretnete u stropných svietidiel a to u prisadených aj závesných. Ale tiež u stojacích a stolných lámp, ktoré vás určite svojim dizajnom a kvalitou nesklamú.
nullnull 
 

Philips Bright Light

Ďalšia kolekcia osvetlenia značky Philips má názov Bright Light. Jedná sa o atraktívne typy osvetlenia a tiež prvotriedne série svietidiel, ktoré spĺňajú všetky záruky kvality. Pod touto značkou nájdete veľké množstvo vonkajších svietidiel, ako sú záhradné svietidlá a ďalšie. A samozrejme tiež interiérové bodové svietidlá alebo taktiež lampy, nástenné či stropné svietidlá.
null 

Philips Eseo

Philips Eseo je rovnako značka, ktorá spadá pod firmu Philips. Motto značky Eseo je „Svetlo pre život“. Pod touto značkou nájdete najčastejšie svietidlá kuchynské, ale tiež svietidlá do obývacích izieb alebo spální. Tieto svietidlá bývajú vyrábané najčastejšie v kolekciach. A to preto, aby bol zákazník stopercentne spokojený a mohol si dizajn svojho osvetlenia perfektne zladiť.
null 
 

Philips Massive

V menších firmách, ktoré spadajú pod značku Philips, samozrejme nesmieme zabudnúť ani na známu pod značku Philips Massive. Táto značka zaručuje prvotriednu kvalitu a je tiež veľmi obľúbená kvôli jej dobrej cenovej dostupnosti, ktorá je v tom najlepšom pomere. Platné európske normy a prísne kontroly, ktoré všetky svietidlá pravidelne podstupujú, zaručujú bezpečnosť a spokojnosť zákazníka. Aj tu sa môžete stretnúť s rôznymi lustrami, bodovými alebo podhľadovými svietidlami a tiež vonkajšími svietidlami.
null 

Philips Podium

Philips Podium je ďalšou menšou firmou pod záštitou firmy Philips a ponúka rovnako ako ostatné záruku prvotriednej kvality a široký sortiment svietidiel.
 null

Philips Pila

Poslednou značkou, ktorou sa Philips môže pochváliť, je Philips Pila. Nájdete tu veľké množstvo svietidiel. Veľmi často sa Philips Pila zameriava predovšetkým na LED svetelné zdroje, napríklad LED žiarovky.
null
Philips a jeho sesterské spoločnosti ponúkajú skvelé a kvalitné svietidlá, ktoré vás určite nesklamú.

Zľavy, novinky, inšpirácie

Prihláste sa k odberu newsletteru a nič vám neutečie.

Spýtajte sa na čokoľvek

Pavla

Poradím s výberom aj technickými zádrhelmi.

02 33 456 870(Po-Pia, 7-18:00 hod.)

Spýtajte sa
 
   
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Info o spracovaní osobných údajov. i