Garantujeme Vám najnižšie ceny! Ak identický produkt nájdete niekde lacnejšie, od nás dostanete produkt ešte lacnejšie! viac informacií

sk

volajte 0233 456 870 až do 20:00 hod

0
Obľúbené produkty:
0

Nemáte žiadne obľúbené produkty.

Porovnať
Levy banner
Pravý banner
Kategórie

Ochrana osobných údajov spotrebiteľa

Dátum: 11.11.2015

Dodávateľ zhromažďuje so súhlasom zákazníkov osobné údaje , a to meno , adresu , telefón a emailové spojenie . Tieto údaje slúžia predovšetkým pre uľahčenie objednávok zákazníkov.

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.
  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa.
  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.
  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostných opatreniach.
  6. Kupujúci súhlasí s poskytnutím e-mailovej adresy spoločnosti www.svet-svietidiel.sk za účelom anonymného hodnotenia e-shopu pre Heureka.sk / Pricemania.sk, pričom do 15 dní od doručenia tovaru bude zaslaný prevádzkovateľom automatický mail pre hodnotenie e-shopu.  (uvádzate iba v prípade ak využívate takúto službu)
  7. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.
  8. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme.
  9. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.
  10. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.
  11. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním
  12. Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme.
  13. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

© 2016 Svet-svietidiel.sk